4 leuke uitjes voor in de kerstvakantie

Het einde van het jaar komt in zicht. De tijd van sinterklaas, donkere dagen, gezelligheid, maar ook zeker de kerstvakantie. De kerst zal er dit jaar iets anders uitzien dan andere jaren. Toch geven wij jou in deze blog enkele tips voor leuke uitjes die je kunt doen in de kerstvakantie zodat je toch op een veilige en verantwoordelijke manier kunt genieten van een beetje gezelligheid.

1. Kies voor een hotelovernachting

Een echte aanrader voor deze kerstvakantie is het boeken van een hotelovernachting in eigen land. De regering heeft namelijk het advies gegeven om niet in het buitenland op vakantie te gaan. Gelukkig kent Nederland genoeg mooie plekken om heen te gaan. Zo geven wij als tip om op vakantie te gaan op de Veluwe. Boek bijvoorbeeld een overnachting in een hotel in Heerde en geniet van de omgeving. Een mooi hotel op een mooie locatie is Hotel Zalkerbroek. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende uitjes.

2. Maak een mooie wandeling door de natuur

Wil je even helemaal tot rust komen in de vakantie? Maak dan een mooie wandeling door de natuur en kom volledig tot rust. Zo zijn er verschillende wandelroutes in Nederland te vinden. Door prachtige bosrijke omgevingen, door duinen, door uitgestrekte landschappen en door prachtige dorpjes en steden. Voor ieder wat wils. Zoek een paar mooie routes op en trek de wandelschoenen aan. Je zult zien dat je volledig tot rust komt.

3. Ga zwemmen in een subtropisch zwemparadijs

Als je kinderen hebt, is het natuurlijk ook leuk om te gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. De kinderen kunnen genieten van verschillende zwembaden en glijbanen en hebben hier de tijd van hun leven. En jij natuurlijk ook bij het zien van de lach op de gezichten! Heb je geen kinderen, dan kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan de wellnes!

4. Kies voor een origineel uitje

De kerstvakantie is ook uitermate geschikt om samen met de kinderen naar een binnenspeeltuin te gaan. Buiten is het in deze tijd van het jaar te koud om te spelen. Om de kids toch lekker te kunnen laten ravotten is een binnenspeeltuin ideaal. Sluit de dag af door lekker in de avond patat te bakken.

Dit bericht is geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink.