4 tips bij het aanschaffen van online sieraden

Anno 2019 kopen steeds meer mensen hun kleding online. Ook persoonlijke accessoires zoals ringen, kettingen, armbanden en portemonnees worden online aangeschaft. Tijdens het aanschaffen kan je rekening houden met diverse onderwerpen zoals de kleur, maat en diverse varianten. In deze blog geven wij 4 tips bij het aanschaffen van online sieraden.

Tip 1: Meet je eigen maat

Heren ringen, vrouwen ringen en allerlei andere op maat gemaakte sieraden kennen hun eigen maat. Tegenwoordig wordt er voornamelijk cross-border verkocht. Dit houdt in dat een niet-Nederlandse onderneming haar producten in de Nederlandse markt kan aanbieden. Per land zijn er andere benamingen voor maten. Meet je eigen maat volgens de juwelier in Nederland en sla dit op.

Tip 2: Combineer je accessoire met je outfit

Wereldberoemde fashionistas vinden dat het modebeeld steeds meer aan het verdwijnen is  door onwetende mensen. Het volgen van een influencer of een model kan je helpen bij het matchen van je accessoire met je outfit.

Tip 3: Het vinden van de juiste kleur

Het vinden van de juiste kleur en het vervolgens combineren hiervan is de derde en overigens de belangrijkste stap. Steeds meer mensen houden rekening met het combineren van hun ring en schoenen en of jas. Het is steeds meer belangrijker geworden om je outfit goed te laten matchen, zodat je een bepaalde reputatie kan uitstralen.

Tip 4: Wat moet je doen bij het twijfelen?

Het is verstandig om eerst je eigen maat goed te kennen voordat je Ć¼berhaupt een ring kan bestellen. Ben je aan het twijfelen? Dan adviseer ik zeker om een maat groter aan te schaffen, omdat de kamertemperatuur nog altijd invloed kan hebben op de meting.

Vond je het artikel nuttig? Dan adviseer ik om verder te kijken op de website van by LYDIAN.nl.

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.