Aanhanger huren in de buurt

Veel mensen zijn tijdens de corona-pandemie aan het klussen geslagen. De woonkamer is al eens flink aangepakt, maar ook veel mensen maken de keuze om de badkamer, keuken of tuin maar eens aan te gaan pakken. Hier komt vaak naast heel veel nieuws ook iets anders kijken, namelijk bouwafval. Dit zal toch moeten worden weggebracht naar de vuilstort. Veel mensen hebben niet de behoefte om hiervoor zelf een aanhanger aan te schaffen. Gelukkig kan deze ook gehuurd worden bij De Roo Works. Hier vind je een optimaal verhuuraanbod met diverse soorten aanhangers.

Welke aanhanger heb ik nodig

Aanhangers zijn er in vele soorten en maten. Natuurlijk is het handig om een grote aanhanger te huren, want hier past heel veel op. Toch moet je wel rekening houden met het volgende, je mag namelijk niet met elke aanhanger rijden en ook het gewicht op de aanhanger zorgt voor beperkingen. Als je namelijk enkel en alleen in het bezit bent van een rijbewijs-B, dan mag je het volgende. Je mag rijden met een aanhanger van maximaal 750 kg. Dat betekent dat de aanhanger en de lading op de aanhanger niet meer mogen wegen dan 750 kg. Maar nu wordt het nog ingewikkelder, je mag wel met een aanhanger boven de 750 kg rijden, als het totaalgewicht van de aanhangwagen, de lading en de auto onder de 3500 kg blijft. Als laatste mag je ook een aanhanger rijden, waarvan het gewicht van de aanhanger en de lading lager is dan het trekvermogen van de auto. Hoe vind je nou het trekvermogen van je auto? Deze vind je op je kentekenbewijs.

Aanhanger huren in Stadskanaal

Een aanhanger huren in Stadskanaal is zeker mogelijk. Neem hiervoor vooral even een kijkje op De Roo Works . Hier vind je het diverse aanbod met alle aanhangers en toebehoren die je kunt huren in Stadskanaal.

Dit bericht is geplaatst in Vervoer. Bookmark de permalink.