Advocatenkantoor Naarden

Een geschil met je huurder? Dan kan je naar de rechter stappen. Dit kan een erg lang en moeilijk proces zijn. Advocatenkantoor Naarden kan ervoor zorgen dat dit traject zo soepel mogelijk verloopt. Ze hebben al vele mensen mogen helpen in het traject om gerechtigheid te krijgen. Ze behandelen vele verschillende juridische kwesties. Ze zijn gespecialiseerd in onder andere personenrecht en familierecht. Verder zijn ze gespecialiseerd in incassorecht, huurrecht en arbeidsrecht.

Over mr. W.Y Hofstra

De eigenaar van Hofstra advocatuur heeft sinds 2005 zijn eigen bedrijf gestart. Hiervoor werkte hij op de juridische afdeling van een incassobureau. Hij wilde een stap maken in zijn carrière en zichzelf verder ontwikkelen. Verder wilde hij op een breder vlak mensen kunnen helpen om te krijgen wat ze verdienen. Dit doet hij nu al vele jaren en heeft hij al vele mensen mogen helpen met hun juridische problemen. 

advocaat nodig

Wat kan hij allemaal voor je betekenen

Hij staat ingeschreven bij de NOVA als personen en familierecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en incassorecht. Ieder jaar moet hij 10 verschillende opleidingspunten behalen om hierbij ingeschreven te staan. Zo kan je dus zien dat hij zichzelf ieder jaar ontwikkelt en zijn best doet om te zorgen dat iedereen krijgt wat hij of zij verdient.

Dit bericht is geplaatst in Financieel met de tags , , . Bookmark de permalink.