Backlinks kopen: de weg naar succes

Wanneer je denkt aan het opzetten van een internetpagina, besef je niet wat daar allemaal bij komt kijken: heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om backlinks te kopen? Het besef dat het eigenlijk flink aanpoten is om de boel draaiende te houden komt al snel. Het is hard werken om bezoekers te krijgen- en te houden. Je moet er met kop en schouders bovenuit steken. Het niveau van het maaiveld is niet voldoende.

Een kunst op zich

Het is al een kunst op zich om een mooie website te hebben. Het dient de perfecte mix te zijn tussen tot de verbeelding sprekende teksten, aantrekkelijke foto’s en flitsende video’s. Een wekelijkse – of liever nog driedagelijkse – blog maakt je site helemaal af. De mensen die je al hebben gevonden, zullen graag nog een keertje terugkomen om te kijken of er weer wat nieuws online staat.

Ze lopen je deur plat

Maar wil je het bij je groepje vaste fans houden of wil je groter worden? Ambieer je het laatste, dan is het kopen van backlinks wellicht wat voor jou. Zorgvuldig geplaatste links kunnen een ware stormloop tot gevolg hebben. Je internetpagina is ineens hot en dat zal niet snel minder worden mits de links goed onderhouden worden.

Ze keren je de rug toe

De aankoop van een goedkope partij seo links kan daarentegen funest zijn voor je bezoekersaantal. Lijkt het in het begin storm te lopen? Dit zal snel opdrogen als Google lucht krijgt van de oneerlijke concurrentiestrijd om een positie in de hoogste zoekresultaatregionen. De zoekmachine is niet mild in zijn sancties: je zult niet meer opduiken wanneer mensen trefwoorden intikken die op jouw site van toepassing zijn: je zult eerder wegkwijnen in vergetelheid.

Oriëntatie loont
Zoek daarom goed naar een aanbieder die je backlinks vervlecht in deskundig opgestelde teksten die op hun beurt weer terugkomen op gerenommeerde sites zoals Wikipedia en Startpagina. Elke dag komen daar heel wat mensen informatie inwinnen over een bepaald onderwerp. Sta jij in verbinding met hun, dan zou het zomaar kunnen dat de mensen erop klikken en je site overbelast raakt.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , . Bookmark de permalink.