Badkamers Heerlen: kies jouw badkamerstijl

Een badkamerstijl maakt het gemakkelijker om je badkamer in te richten en het zorgt ervoor dat je de juiste materialen met elkaar combineert. Maar welke badkamerstijlen zijn er nu eigenlijk voor badkamers Heerlen? In dit artikel vind je meer info over de verschillende stijlen.

Minimalistische stijl

Een badkamer in de minimalistische stijl is heel eenvoudig ingericht. De inrichting is echt gericht op functionaliteit en er zijn dus geen onnodige accessoires of decoraties. Het ontwerp is strak en er wordt enkel gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Deze badkamer is gemakkelijk schoon te maken.

Landelijke stijl

Als je kiest voor een landelijke stijl, is je badkamer minder functioneel. Maar daarentegen is het wel gezelliger ingericht. De landelijke stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren. De basisinrichting wordt aangekleed met leuke decoraties en accessoires om de uitstraling nog warmer en vrolijker te maken.

Industriële badkamer

De industriële badkamer heeft veel weg van een badkamer in minimalistische stijl. Het is ook eenvoudig, strak en functioneel ingericht. Het verschil is echter dat hier voornamelijk wordt gewerkt met donkere kleuren en met materialen als beton, rvs en grof bewerkt hout.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , . Bookmark de permalink.