Bespaar jezelf moeite met infrarood panelen

De huizenmarkt wordt overspoeld door mensen die staan te springen om hun eigen woning. Wellicht een klein flatje in de stad, of juist een grotere woning compleet met tuintje. Ergens waar de kinderen op straat kunnen spelen, of juist ergens vlakbij goede infrastructuur zodat je snel op je werk bent.
Mocht u een van die mensen zijn die een nieuwe woning heeft gekregen of juist een oudere woning gaat opknappen en zoekt u een manier om wat geld te besparen? Denk dan eens aan IR panelen en of Nano infrarood panelen. Het is slim om meer stil te staan bij de nieuwere technologie die geld, tijd en moeite bespaard en ook nog eens wat beter is voor het milieu. Dus sloop die oude radiator eruit, en lees hier waarom! 

Infrarood vs. radiator

Bij een ouderwetse radiator verwarming wordt de lucht verwarmd, waar bij de infrarood panelen die u laat installeren vaste objecten en mensen de warmte opslaan. Bij een verwarming die de lucht eromheen verwarmd, krijg je grotere ruimtes niet snel warm en loop je vrij lang te stoken. Daarbij stijgt de warme lucht vaak op naar het plafond waar het blijft circuleren. Zo krijg je dat het beneden in de woonkamer wat fris blijft, maar in de slaapkamers het juist benauwd wordt!

Hoe werkt het?

Doordat objecten en mensen de warmte meteen voelen van de panelen dankzij infrarood, hoeft er minder gestookt te worden en bepaar je dus energie en ook kosten. Dat is bij nieuwe huiseigenaren altijd een fijn idee, omdat de kosten vaak onverhoopt ineens kunnen oplopen. Uw huis moet tiptop in orde zijn en bijvoorbeeld gecheckt zijn om schimmels in de muren vanwege (lucht)vochtigheid. Ook hier heeft u met infrarood panelen geen last (meer) van! Daarnaast worden de panelen zelf bijvoorbeeld gevoed dankzij groene stroom, wat goed is voor het milieu. Allemaal voordelen dus!
Nano infrarood panelen worden gebruikt om grotere ruimtes te verwarmen, omdat deze een bereik heeft van tien meter.

Onvoorzien extraatje…van ons aan u!

Heeft u veel last van allergieën? Wijt u het aan de pollen in de lucht, de kat van de buren of heeft u geen idee waarom u zo niest, jeuk heeft aan de ogen en keel? Misschien bent u allergisch voor bijvoorbeeld stof. Erg veel Nederlands zijn allergisch van stof en hebben hier geen weet van. Dit kan komen doordat uw verwarming in huis steeds als het wordt aangezet allerlei stof en bacteriën doet opwaaien, om de lucht te verwarmen. Hierdoor kampt u steeds met hetzelfde onzichtbare probleem! Maar met infrarood panelen is dat zo opgelost en hoeft u niet elke dag als een gek af te stoffen.

Dit bericht is geplaatst in Woning. Bookmark de permalink.