Betonmortel leveren

Betonmortel leveren is mogelijk, en gemakkelijk af te spreken via het internet of met een lokaal bedrijf. Hiervoor moet je wel weten dat het belangrijk is om exact te weten wat je nodig hebt, zodat de leverancier kan berekenen hoeveel betonmortel hij leveren moet. Hierbij is het natuurlijk zonde als je veel meer besteld dan je echt nodig hebt. Daarom kan het een goede zet zijn om online betonmortel te bestellen, omdat zij je kunnen helpen bij het maken van een inschatting hoeveel je nodig zult hebben. In die gevallen heb je alleen de maten (lxbxh) nodig, zodat het bedrijf hier gemakkelijk op in kan spelen wanneer ze betonmortel komen leveren

Hoe wordt betonmortel leveren mogelijk gemaakt?

Beton leveren wordt gedaan met behulp van een betonmolen, die tot zo dicht mogelijk bij je huis zal komen om het beton te storten. Je geeft aan waar het gestort moet worden en dan zullen de leveranciers een constructie vinden om de slang naar die plek te krijgen. Zo kunnen zij gemakkelijk en snel de juiste hoeveelheid betonmortel leveren, zodat jij er niks aan hoeft te doen. Zodra het beton gestort is, zal een van de medewerkers de vloer voor je egaliseren, zodat je zeker weet dat de vloer rustig kan drogen zodra ze vertrokken zijn. Het hele proces duurt, afhankelijk van de hoeveelheid betonmortel dat ze leveren, ongeveer een uur. 

Wat moet ik regelen voor ik betonmortel leveren laat?

Voordat de leveranciers betonmortel komen leveren is het belangrijk dat je de vloer die gestort moet worden helemaal kaal hebt en dus klaar bent voor de levering. Mortel leveren betekent namelijk ook direct storten. Mocht dit je niet uitkomen, dan moet je nog geen mortel bestellen. Daarnaast is het belangrijk dat je eventuele vloerverwarming eerst besteld en dit laat installeren voordat ze betonmortel leveren. Zodra dit allemaal is aangesloten en werkt, kun je betonmortel bestellen. Dit wordt vervolgens een dag later, op afgesproken tijd, geleverd en gestort. Dat duurt dus tot ongeveer een uur. Hierbij is het belangrijk dat je weet dat het storten van een vloer niet het schoonste werk is en er dus een kans bestaat dat er ook op omliggende vloeren, of de weg er naartoe, betonmortel kan lekken. Zorg er dus voor dat de omliggende vloeren goed bedekt of beschermd zijn. Zorg ook dat je eerst beton gaat storten voordat je bijvoorbeeld de muren gaat schilderen of iets dergelijks. 

Betonmortel leveren op een moeilijke locatie

Zit je op een lastige locatie of moet het betonmortel op een lastige locatie gestort worden? Dan is het heel belangrijk dat dit goed wordt gecommuniceerd met de persoon die het mortel leveren moet. Dan weet je zeker dat je in ieder geval een duidelijke en goede afspraak kunt maken en plan kunt samenstellen over hoe dit allemaal precies zal werken en wat dit betekent voor het stort-proces. Misschien moet de leverancier bijvoorbeeld een extra lange arm laten komen om de betonmolen en de slang nog dichter bij de plek te kunnen krijgen. Daarom is het slim om van te voren een plan te maken met de persoon die het mortel leveren komt.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk. Bookmark de permalink.