Bonustip: thuis je eigen spa creëren

Een dagje naar het wellnesscentrum gaan is natuurlijk heerlijk. Je komt optimaal tot rust en het is bovendien goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Zou het niet ideaal zijn om dat ultieme spa-moment gewoon thuis te kunnen ervaren? Ik denk van wel en ik vertel je er graag meer over in dit artikel.

Je eigen jacuzzi

Jawel, je leest het goed: je eigen jacuzzi! Veel mensen denken dat een jacuzzi een hoop geld kost, maar inmiddels hoeft dat hoeft helemaal niet meer zo te zijn. Natuurlijk zijn er jacuzzi’s of bubbelbaden op de markt waarvoor je een paar duizend euro moet betalen, maar een eigen jacuzzi kun je al kopen voor een paar honderd euro. Qua prijs maakt dat het natuurlijk een stuk aantrekkelijker! Het gaat daarbij dan niet om een traditionele jacuzzi, maar om een opblaasbare variant. Deze opblaasbare variant biedt naast de prijs nog een hoop andere voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi…

Voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

Zoals ik in de vorige alinea al benoemde, is een opblaasbaar bubbelbad een stuk voordeliger dan een normale jacuzzi. Dit geldt niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor het onderhoud en het energieverbruik. Omdat een opblaasbare variant ook nog eens een stuk zuiniger is, ben je dus ook milieubewuster bezig! Een ander belangrijk voordeel is dat een opblaasbaar bubbelbad een stuk flexibeler is. In de zomer kun je hem heerlijk in de tuin plaatsen en als het buiten kouder wordt, haal je hem eenvoudig naar binnen!

Maak de spa-ervaring compleet

Wil je echt de ultieme spa-ervaring beleven? Zorg dan voor de juiste sfeer! Zo kun je bijvoorbeeld kaarsjes aansteken of het bad voorzien van rozenblaadjes. Je kunt het water bovendien voorzien van een heerlijke geurtjes! Aromatherapie kan erg goed werken voor je gezondheid.

Wil je meer weten over jacuzzi’s of denk je er over na om er zelf één aan te schaffen? Ga dan eens langs bij Fonteyn Spa’s of neem een kijkje op de website!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle, Wellness. Bookmark de permalink.