Brandstempel kopen! Daar heeft u wat aan!

Een brandstempel kopen is niet alleen erg handig maar ook erg leuk!

Waarvoor kunt u een brandstempel kopen?  

  • U kunt een brandstempel kopen en gebruiken om bijvoorbeeld uw initialen op een bepaald product te zetten, dan weet u en alle andere dat dit van u is. U hoeft zich nu ook geen zorgen meer te maken dat iemand anders het meeneemt.
  • U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo ergens in branden om ervoor te zorgen dat iedereen die uw product ziet ook uw bedrijfsnaam ziet. Dit is uiteraard ook meteen een goede manier van marketing zonder dat mensen het door hebben.
  • U kunt uw familie en vrienden verrassen met een boterham waar uw naam op staat. Ze zullen dan erg verbaasd zijn. Ook bij een stukje vlees kunt u uw naam hierop zetten.

 

Waarom een brandstempel kopen en  hoe werkt het?

Een brandstempel bestaat uit verschillende onderdelen. U heeft bijvoorbeeld een houten handvat, dit zorgt ervoor dat het niet te heet wordt om vast te pakken. Dan zit er ook een verwarmer in, die wordt erg warm waardoor het laatste onderdeel : de messing onderkant heet wordt. Wanneer deze messing onderkant warm genoeg is kunt u uw stempel achterlaten op het product.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.