Buitenreclame werkt

Buitenreclame, werkt dat nog? Waarom investeren in een ouderwetse manier van adverteren als iedereen zich online begeeft. Juist hier ligt misschien wel het antwoord. De combinatie tussen offline en online marketing staat sterk. Waar het online vechten is om gezien te worden, is dit voor buitenreclame net even iets anders. In deze blog geven we jou een aantal voorbeelden en redenen waarom buitenreclame nog steeds zo goed werkt. Denk bijvoorbeeld aan lichtreclame of gevelreclame.

Opvallen

Opvallen. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van marketing. Het is van belang dat jij met je marketinguiting er tussen uit springt. Daarbij speelt de boodschap een grote rol, maar vergeet zeker de plaatsing van jouw boodschap niet. Waar het online lastig kan zijn om op te vallen, lukt dit buiten zeker wel. De grote, gele ‘M’. Wie kent het niet? Doordat de ‘M’ van Mcdonald’s er uitspringt, weet ieder kind (en ouder) precies waar een restaurant zich bevindt.

Niet te missen

Buitenreclame is daarnaast niet te missen. Online gebruiken steeds meer gebruikers ad-blockers. Bijna 1/5 van de nederlandse internetgebruikers maakt gebruik van een dergelijk stukje software. Hierdoor worden reclame uitingen geweerd en niet weergegeven. Hierdoor loop je als adverteerder al een grote groep mensen mis.

Het bereik is groot

Bedenk eens hoeveel vormen van buitenreclame jij onderweg tegenkomt? Op de snelweg rij je langs verschillende bedrijventerreinen met uiteenlopende typen bedrijven. Er zal altijd een bedrijf je bijgebleven zijn. Waardoor? Bij een autobedrijf kan dit natuurlijk door de mooie auto’s komen, maar vaak is het de reclame uiting die jou weet vast te grijpen. Ludieke teksten, lichtreclame, neonverlichting; zomaar een aantal voorbeelden.

Combineren

Online en offline marketing versterken elkaar. Hoe sterk is het mensen online jouw advertentie tegen komen en je daarna herkennen als ze buiten op straat een reclame uiting tegenkomen. Op deze manier weet je bijna zeker dat je niemand misloopt.

Ook opvallen ?

Wil jij met je bedrijf ook opvallen? Meer publiek bereiken, je naamsbekendheid vergroten en een stap maken naar succes? Dan is Nedlite Lichtreclame & Sign uit Apeldoorn dé specialist bij uitstek. Meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van lichtreclame, led-reclame en neonreclame. Meer weten over de dienstverlening van Nedlite? Neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch op 055-3120600 of per e-mail info@nedlite.nl.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk. Bookmark de permalink.