Comfortabel kamperen doe je met een opblaasbare voortent

Deze zomer is het waarschijnlijk in jaren zo druk niet geweest als het nu is op de campings bij ons in Nederland. Door de corona crisis is het een stuk lastiger geworden om naar het buitenland te reizen en veel mensen kiezen er dus ook voor om lekker binnen de grenzen te verblijven. Dit is natuurlijk minstens net zo leuk als naar het buitenland gaan! Zen minstens net zo comfortabel. Ben jij benieuwd hoe jij jouw kampeergemak kunt verhogen? Lees dan snel verder!

Kamperen zoals het hoort

Er zijn veel verschillende opvattingen over hoe je nou eigenlijk hoort te kamperen. De één zegt dat het enige wat je nodig hebt een tentje is met een pannenstelletje. Een ander claimt weer dat glamping de enige manier is om buiten door te brengen. Wat vind jij?

De schrijvers van dit blog hebben er ook even over na zitten denken en zijn tot de volgende conclusie gekomen: kamperen doe je alleen met een tent, een gasstelletje en een pannenset. Oh en zo’n leuke koffiezetter waar je onderin het water moet doen en dat het dan ineens in de bovenste pot zit.

In die tent leg je dan een matrasje of een klein luchtkussen waarop je ’s nachts een beetje comfortabel ligt. Meer dan dit heb je eigenlijk niet nodig. Een goede compagnon en je bent klaar om de wildernis te gaan verkennen!

Alles wat je nodig hebt om op deze manier te gaan kamperen kan je overigens bij Stassar halen. Zij hebben een enorm ruim aanbod in verschillende kampeerartikelen en kunne jou op weg helpen zodat jij tijdens jouw kampeertripje niet zonder de essentials komt te zitten!

Een luxere manier van kamperen

En als je niet per se warm wordt van de gedachte op een dun luchtbedje te moeten slapen tijdens jouw vakantie, dan kan je altijd nog profiteren van een geweldige caravan of camper. Het leuke van beiden is dat je een voortent kunt installeren waardoor je met slecht weer alsnog buiten kunt zitten. Dit maakt het erg gezellig om te kamperen!

Wel is het vaak een gedoe om zo’n voortent op te zetten. Gelukkig heb je tegenwoordig ook zo iets als een opblaasbare voortent. Die werken echt ontzettend fijn en staan minstens net zo stevig als de traditionele voortenten. Probeer het zelf eens uit, als je deze zomer in de gelegenheid bent om te gaan kamperen met een caravan. Veel plezier alvast en let goed op het doen van een tekencheck!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.