Coole relatiegeschenken: koeltassen bedrukt met je logo

Koele dranken, verse salades of een romig dessert: In de zomer moeten deze voedingsmiddelen absoluut gekoeld worden. Met praktische koeltassen kun je ook genieten van deze heerlijke lekkernijen aan het meer of bij een gekoelde picknick op het platteland. Maar koeltassen zijn niet alleen nuttige metgezellen in je vrije tijd buitenshuis. Het kan ook raadzaam zijn om elke week een koeltas mee te nemen als je naar de supermarkt gaat.

Waarom zijn koeltassen geschikt als relatiegeschenk?

Koeltassen hebben geen elektriciteit nodig, zijn praktisch om te vervoeren en te koelen wat niet warm mag of mag worden. Op deze manier geef je je klanten op mooie zomerdagen een praktische tas en word je op zulke dagen geassocieerd met positieve gevoelens. Je klanten kunnen de koeltassen ook meenemen bij het winkelen in de zomer. Het heerlijke ijs smelt niet op weg naar huis van de supermarkt. Deze promotionele artikelen zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen: Vrij eenvoudige modellen in kubusvorm met rits zijn geschikt voor vele verschillende gelegenheden. Koelrugzakken en grote koeltassen met verschillende compartimenten en zelfs picknickbenodigdheden bieden alles wat het buitenhart begeert. Met een bedrukte tas zet je je bedrijf in de spotlight en verras je de ontvanger met een handig en praktisch relatiegeschenk. Alle gewenste relatiegeschenken kun je eenvoudig bestellen bij Goedkooppennenbedrukken

Welke koeltassen zijn er?

De keuze aan tassen met koelfunctie is uitgebreid. Eenvoudige, rechthoekige koeltassen zijn ideaal voor een discreet relatiegeschenk met reclamebijlage. Een gunstige prijs en de grote advertentieruimte spreken voor tassen van polyester. Een draagbeugel ondersteunt het transport en een rits zorgt voor langdurige verkoeling. Boodschappentassen met koelfunctie bieden meer ruimte voor gekoeld voedsel. Zo’n tas heeft meestal ook meerdere compartimenten en snel toegankelijke voorzakken. Hier is ruimte voor het hele gezin, het is van hoge kwaliteit en individueel ontworpen met je logo, een Icebag biedt het ideale relatiegeschenk van je bedrijf. Als je geen blikjes of voedsel wilt koelen, maar een fles, is een schouderfleskoeltas de ideale begeleider. Meestal opvouwbaar en gemaakt van nylon, deze promotionele artikelen zijn geschikt voor excursies op warme zomerdagen. Het drankje blijft lang koel en je klant denkt altijd graag aan je bedrijf. Bijzonder trendy zijn de Paper Bag koelzakken. Gemaakt van polypropyleen, dit promotieartikel valt op door zijn papier-look en geeft de indruk van een bruine papieren zak. Deze artikelen zijn ideaal als promotionele koeltassen met een logo voor een jongere doelgroep.

Hoe worden koeltassen bedrukt

Koeltassen zijn er in verschillende vormen en kleuren, dus er is een promotieartikel voor elk budget en elke promotionele intentie. Print je logo op koeltassen. Eenvoudige modellen kunnen over een groot oppervlak op het deksel of op de voorzijde worden afgewerkt. Afhankelijk van de materiaaleigenschappen van het artikel word je reclame met behulp van het juiste drukproces aangebracht. Koeltassen met veel zakken bieden meestal een mooie plaats voor je logo op de voorzakken of ook op het deksel. Speciaal voor dit reclamemateriaal zijn losse uitspraken of zomeroffertes geschikt om te drukken. Mooie woorden vullen je reclame perfect aan.

Dit bericht is geplaatst in Drukwerk. Bookmark de permalink.