De perfecte buitenbruiloft

Een bruiloft in de open lucht is heerlijk voor de natuurliefhebber. Maar bij een buitenbruiloft komen een paar andere dingen kijken dan bij een bruiloft in een zaal. En vier je de bruiloft in de open lucht, dan wil je natuurlijk ook dat je jurk past bij de buitenomgeving. Kijk eens in Amsterdam naar bruidsmode, hier kunnen ze je je trouwjurk naar wens aanpassen. En dat is erg handig als je het moeilijk vindt om de perfecte trouwjurk te vinden. Lees hieronder waar je op kan letten bij het organiseren van je buitenbruiloft.

Gezellig buurten

Niet elke buitenlocatie heeft een hek dat je bruiloft afschermt van ongenode gasten. Dit is zeker een dingetje om rekening mee te houden als je van plan bent om je bruiloft te organiseren in een mooi stadspark of een populair wandelbos. Je kunt erop rekenen dat er een voorbijganger zal zwaaien naar je gezelschap of dat wandelaars je komen feliciteren. Wees hierop voorbereid en laat het de pret niet drukken. Als je dit echt liever niet hebt, dan moet je toch kiezen voor een locatie die meer afgesloten kan worden.

Door goed en slecht weer

Je hebt enigszins invloed op de kans dat je goed weer hebt op je bruiloft door de datum in de zomer te prikken. Maar het kan je zomaar overkomen dat je ondanks het mooie seizoen een regenwolk aantreft boven de trouwlocatie. Niks aan te doen helaas. Maar je kan je er wel op voorbereiden. Zorg daarom dat je ook een overdekte plek hebt geregeld voor je gasten mocht de hemel openbreken. Dit kan de schuur van een naastgelegen boerderij zijn, maar ook een mooi aangeklede feesttent. Check dit voordat je ja zegt tegen een locatie.

Toiletten

Vergeet tot slot niet dat je gasten, ook op een perfecte droomachtige dag omringt door pracht en praal, nog steeds darmen en een blaas hebben. Kijk daarom bij je buitenlocatie hoe de toiletvoorzieningen zijn. In eerste instantie kijk je of er genoeg zijn. Maar vergeet ook niet om de toiletten netjes te maken voor je bruiloft zoals je dat met elke plek op de trouwlocatie doet. Veel plezier op je bruiloft in de open lucht, en vergeet niet om adem te halen en te genieten!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.