De perfecte valentijn verassing voor je lief

Heb je de liefste lief en wil je graag iets leuks voor hem of haar doen deze valentijn? Dan hebben we voor jou de beste tips om een geslaagde valentijn te hebben. De klassiekers, rozen kopen en leuk dineren, zijn altijd goede idee├źn voor valentijn, maar iets anders doen is speciaal. Waarom dus niet een expert worden in massages? Zo kun je je lief een leuke massage geven die hij of zij niet snel vergeet. Hieronder lichten wij toe wat voor soort massages het beste zijn, waar we van denken dat zij ideaal zijn voor een valentijn massage.

Rug massage

De rug massage is de klassieker onder de massage, en terecht ook. Je rug moet veel verkrachten per dag en kan dus veel spanning hebben. Om deze spanning eruit te krijgen moet je niet eens een professionele masseur zijn. Op YouTube, kun je bijvoorbeeld veel tutorials vinden over welke bewegingen goed zijn en met welke je juist schade kunt aanrichten. Zeker voor de lage rug is het belangrijk dat je weet wat je doet, je wilt dat je lief geen spanning meer heeft na deze massage en niet met nieuwe klachten eindigt. Kijk dus enkele tutorials en oefen de bewegingen af en toe, zodat je op de avond van valentijn een perfecte massage kunt geven. Je kunt dit nog altijd combineren met rozen bladeren en een leuk etentje.

Erotic massage in Amsterdam

Wil je het toch liever een beetje erotischer en romantischer? Maak een uitstapje naar Amsterdam, een van de meest romantische steden in de wereld. Boek een overnachting hier met een romantisch etentje. In de avond kun je hem of haar dan verrassen met een erotische massage. Deze avond zal je lief niet snel vergeten.

Dit bericht is geplaatst in Cadeau. Bookmark de permalink.