De tijdloze sneakers: Vans

Voor veel mensen zijn sneaker het belangrijkste deel van hun outfit. Sneakers zijn er dan ook een heel veel verschillende soorten te krijgen. Een van de meeste populaire en bekende sneaker zijn de Vans. Vans zijn er in heel veel verschillende soorten. Hierom kiezen erg veel mensen voor de tijdloze Vans. 

Wat is het merk Vans?

Vans werd in 1966 opgericht in Amerika. Het bedrijf begon met het maken van schoenen voor skaters. Het merk groeide na een aantal jaren uit tot een van de bekendste sneaker merken. Na een aantal jaren is het merk ook kleding en accessoires gaan maken voor dezelfde doelgroep. Dit sloeg aan, steeds meer mensen gingen het merk ook gewoon in hun vrije tijd dragen. Sindsdien is het bedrijf blijven groeien en dat doet het nog steeds. Het bedrijf blijft ieder jaar met nieuwe sneakers en kleding komen. Het betreft ook niet meer alleen kleding voor skaters, maar ook wat meer casual kleding. Vans begon ook met het maken van blouse en nette gympen. Op deze manier was er voor iedereen wat te vinden van het merk. De Vans schoenen zijn tot op de dag van vandaag niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Waarom Vans?

Vans is een kledingmerk die voor iedereen wat heeft. Wil je je graag nieuwe sneakers kopen dan ben je bij Vans aan het juiste adres. Ze zijn natuurlijke begonnen met de old school Vans, maar intussen zijn hier al veel verschillende varianten van ontworpen. Vans verkoopt kleding voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu opzoek bent naar nieuwe schoenen, een nieuwe jas of een nieuwe spijkerbroek, bij Vans ben je op de juiste plek. Sinds kort heeft Vans ook wat toegevoegd aan hun kledingmerk. Namelijk de unisex kleding. Unisex kleding is kleding die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Bij deze kleding, schoenen of accessoires is geen verschil tussen man en vrouw. Ook voor sportkleding ben je bij Vans aan het juiste adres. Ze staan natuurlijk bekend om de kleding voor skaters, maar ze hebben ook kleding voor andere sporten. Voor bijvoorbeeld fitnesskleding kun je er ook goed terecht. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een nylon t-shirt, een nylon trainingsbroek of een goed paar sportschoenen? Deze zul je bij Vans ook vinden.

Wat voor kleding verkoopt Vans?

Het kledingmerk Vans staat dan misschien wel bekend om hun sneakers, maar ze hebben nog veel meer. Vans is door de jaren heen alsmaar aan het uitbreiden geweest. Alles wat jij voor je outfit nodig hebt kun je vinden bij Vans. Van sneakers tot sokken tot spijkerbroeken of jasjes, Vans produceert alles. Ook in de accessoires zijn ze steeds meer uit gaan breiden. Begin je over een tijdje aan je nieuwe schooljaar? Dit schooljaar kun jij beginnen met een etui en een rugzak van Vans. Op elk gebied heeft Vans gedacht aan het uitbreiden van hun kledingmerk. Het merk heeft de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt, en dit zal de komende jaren ook nog wel zo doorgaan. Ze zullen de komende jaren hun collectie blijven vernieuwen

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.