Dé tips voor het trouwjurk shoppen

Een trouwjurk uitzoeken is een hele ervaring! Je gaat shoppen voor een jurk met het vooruitzicht dat je in die jurk richting het altaar mag lopen, om te trouwen met je soulmate. Die trouwjurk moet dan wel perfect zijn natuurlijk. Een goede manier om je zoektocht te beginnen is door je gewoon alvast te oriënteren. Kijk eens op Pinterest, scheur pagina’s uit magazines, en kijk op de sites van bruidsmodewinkels zoals The New Bride. Zo krijg je een goed idee van wat je wilt én wat het aanbod is. Lees hieronder meer van onze beste tips, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Draag niet te veel makeup tijdens het shoppen

Maar ook niet helemaal geen make-up. Je wilt er tijdens het passen van trouwjurken niet uitzien alsof je net uit bed bent gerold. Dan is het namelijk veel moeilijker om je voor te stellen hoe de trouwjurk je staat als je opgemaakt bent voor je trouwdag. Maar let ook op de hoeveelheid make-up en soort make-up dat je draagt tijdens het passen. Het zijn waarschijnlijk witte jurken of jurken van een andere lichte kleur die je gaat passen. En trouwjurken zijn niet de goedkoopste jurken. Daar wil je niet je donkere contouring of rode lippenstift aan afvegen. Denk daar dus aan wanneer je je ‘s morgens aankleed voor het trouwjurken passen.

Eet van tevoren

We hebben allemaal wel eens een tv-show gekeken waarin we een bridezilla zagen. Voorkom dat je zelf een bridezilla wordt door wat te eten van tevoren. Trouwjurken shoppen gaat waarschijnlijk vermoeiender zijn dan je denkt. Dat wil je niet op een lege maag doen! We zijn allemaal iets chagrijniger als we honger hebben. Honger kan er voor zorgen dat je geen zin meer hebt en eigenlijk geen een trouwjurk meer ziet zitten. Zo loop je misschien wel een prachtige jurk mis. Vergeet ook niet om tijd te maken om te eten als je op een dag naar verschillende winkels gaat. Jij en je gezelschap zullen dan wel een pauze nodig hebben.

Kies je gezelschap zorgvuldig

Wil je graag meerdere mensen meenemen naar de bruidswinkel? Kies dan je gezelschap zorgvuldig! Zorg dat je mensen meeneemt die je positieve energie geven en van wie je de mening het belangrijkst vindt. En bel van tevoren de winkel om te vragen hoeveel mensen je mee mag nemen. Zo voorkom je teleurstellingen voor die +1 te veel. Zoals we al zeiden, een goede voorbereiding is het halve werk. Vergeet deze tips niet en maak van het uitzoeken van je trouwjurk de leukste ervaring. Veel plezier met het trouwjurk shoppen!

Dit bericht is geplaatst in Mode. Bookmark de permalink.