De verschillende soorten massages

Een massage kan veel verschillende resultaten opleveren. Het hangt er allemaal van af van wat je nodig hebt. Wil je even opladen of ben je gespannen. Een massage brengt veel voordelen met zich. Een massage kan stress verminderen, spierklachten verminderen of energie geven. Omdat er zoveel verschillende soorten massages bestaan kun je hieronder een lijst vinden met een paar verschillende soorten.

Klassieke massage

Bij een klassieke massage wordt er gebruik gemaakt van massageolie. Je huid en spieren worden door zachte en stevige knedingen ontspannen. Hierdoor kunnen klachten verdwijnen en de doorbloeding stimuleert worden. Verkrampingen kunnen bijvoorbeeld bij een massage gelost worden.

Stoelmassage

Bij een stoelmassage zit je op een massagestoel. Bij deze soort massage wordt er gefocusseerd op de rug, nek of armen. De stoel geeft steun aan je hoofd, armen en rug. Hierdoor kan de masseur stevige strijkingen doorvoeren. Dit kan ook een betere houding zijn voor mensen met rugklachten.

Hotstonemassage

Bij een hotstonemassage worden er hete stenen op je lichaam gelegd. De warmte is goed voor je zenuwbanden en wordt het hele lichaam hierdoor beïnvloedt. Ook lost de warmte verkrampingen in je spieren op.

Erotic massage

Bij een erotische massage worden je seksuele gevoelens opgewekt. Een soort is bijvoorbeeld de body to body massage. Hier maakt de masseur niet alleen gebruik van de handen en armen, maar ook billen, benen, voeten en borsten om het lichaam te masseren. Als je een body to body massage in Amsterdam wilt hebben kun je hiervoor bij Hotel Service Amsterdam terecht.

Dit bericht is geplaatst in Wellness. Bookmark de permalink.