Dit wist jij nog niet over hotels en hotelkamers

Overnachten in een hotel is voor velen niet onbekend. Sommigen slapen vaak in hotels omdat ze veel reizen voor werk, anderen slapen veel in hotels omdat ze daar graag relaxen. Vraag jij je ook wel eens af wat er zich allemaal in een hotel afspeelt, hoe ze bijvoorbeeld hotelkamer inrichting doen? Wij ook, daarom zijn wij op zoek gegaan naar drie dingen die jij vast nog niet wist over hotels of hotelkamers!

De meest vuile dingen in je kamer

Hotelkamers worden schoongemaakt nadat een gast de kamer niet meer huurt, maar het schoonmaken wordt niet altijd even goed gedaan. Wanneer je dus een hotelkamer huurt, moet je letten op voorwerpen zoals de afstandsbediening, de telefoon en het lichtknopje. Deze worden natuurlijk heel vaak aangeraakt en gebruikt, dus daar zullen wel wat bacteri├źn aan vastkleven. Gelukkig is Nederland nog wel grondig met de schoonmaak.

Angst voor nummer 13

Ben je wel eens in een hotel geweest waar de dertiende kamer of de dertiende verdieping miste? Dit is niet het geval bij elk hotel, maar velen slaan dit nummer over, omdat het nummer een ongeluksgetal is. Je kunt maar niet veilig genoeg zijn!

Bijbels op de kamers

Dit gebeurd ook niet in elk hotel, maar het gebeurd in genoeg hotels dat het opvalt en dat het het vermelden waard is. Soms liggen er Bijbels op hotelkamers. Waarom liggen die daar en wie heeft ze daar neergelegd? Het hotel zelf regelt dat niet. Maar wie dan? Het wordt geregeld door een organisatie genaamd Gideons International. Deze organisatie biedt aan hotels aan om Bijbels in kamers te plaatsen. Het kost het hotel niks, dus vaak vinden ze het prima. Christelijke gasten zullen het zeker waarderen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.