Tips

Dutch fine dining in Amsterdam

Fine dining wordt ook wel haute cuisine genoemd. Deze termen zijn de synoniem van gastronomisch restaurant. In dit artikel focussen we op een specifieke vorm van fine dining, namelijk dutch fine dining. Blijf verder lezen en laat je inspireren!

Fine dining

Er zijn enkele plekken waar je kunt Fine dining in Amsterdam . De vraag is echter bij welke locatie je dit wil. Als je op zoek bent naar iets unieks en traditioneel, dan kan het lonen om bij een dutch fine dining restaurant te gaan.

Dutch fine dining houdt in dat je culinaire hapjes vanuit de Nederlandse keuken in een gastronomische restaurant kunt eten. De meeste fine dining restaurants in Amsterdam focussen op culinaire hapjes van andere keukens.

Boerenkool en stampot?

Zodra mensen aan de Nederlandse keuken denken, dan denken ze voornamelijk alleen aan stamppot met andijvie en bloemenkool. Bij dutch fine dining is dit niet het geval. Het menu verandert per seizoen. Het aanbod/producten komen dan ook uit Nederland, zodat het nog beter en Hollandser kan smaken.

De meest bekende hapjes zijn: Eendenei, Knolselderij, Rode mul, Eendenlever en

Benieuwd waar je kunt fine dinen? Het is mogelijk om bij de pijp restaurants in de Albert Cuypstraat te fine dinen. Alvast eet smakelijk en geniet er van!