Een corporate video van Movus

Wil je graag en corporate video maken voor jouw bedrijf? Dan ben je bij het filmhuis Movus aan het juiste adres. De specialisten van dit bedrijf zullen er namelijk voor zorgen dat het verhaal van jouw organisatie op de juiste manier over zal worden gebracht op de gewenste doelgroep. 

De stappen van Movus

Als eerst zal de het filmhuis zich gaan verdiepen in jouw bedrijf om zo meer kennis op te doen over jouw organisatie, product en of dienst die jij aanbiedt. Ook zullen zij de huidige marketing-communicatiemiddelen analyseren en zullen zij een stijlonderzoek uitvoeren. Zo weten zij precies wat de customer journey van de klant zal zijn en met welke boodschap de gewenste doelgroep zal worden bereikt. De basis van iedere impactvolle filmproductie is namelijk het verhaal van het merk. Wanneer dit op de juiste manier op de doelgroep via de juiste kanalen over wordt gebracht zal jouw bedrijf succesvoller zijn. Als volgende stap zullen zij een concept op maat tot stand brengen omdat elk product, opdrachtgever en iedere doelgroep namelijk uniek is. Met de corporate video zullen zij het verhaal met het juiste gevoel op de doelgroep overbrengen om de mensen te raken. Na de goedkeuring zullen zij begonnen met verhaal visualiseren en gaan zij aan de slag met het storyboard en de eventuele tekst en voice over. 

We.Stream-Productfilm

Het filmen van de corporate video 

Nadat het concept is vastgesteld zullen de specialisten op pad gaan om de verhaallijn van de video te gaan filmen. De specialisten zullen hiervoor de locatie, de benodigde apparatuur en de eventuele acteurs die in beeld zullen komen regelen.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , . Bookmark de permalink.