Een permanentje voor je wimpers

Niet alle mensen zijn gezegend met lange, krullende wimpers. Zijn je wimpers erg recht, dan kan een mascara je wimpers nog meer laten hangen dan het al lijkt. Je wimpers een permanentje geven kan dan de ideale oplossing zijn. Je wimpers worden gelift en je krijgt een veel meer open blik. En dat met je natuurlijke wimpers. Klinkt ideaal? Kijk dan eens op de site van Perfect Eyelash voor een behandeling. Lees verder als je eerst meer wilt weten over dit beautygeheim.

Wimpers liften vs wimperextentions

Misschien heb je ook wel eens gehoord van wimperextentions. Wimperextentions worden bovenop je natuurlijke wimpers geplaatst, waardoor je wimpers langer en voller worden. Nadeel hiervan is dat je wimperextensions veel verzorging nodig hebben. Je moet onder andere je dagelijkse beautyroutine aanpassen naar een routine met olievrije producten. Doe je een lash lift, dan komen alleen je eigen wimpers aan de pas. Dit zorgt voor een meer natuurlijke look en je kan gewoon elke mascara gebruiken die je wilt.

Vorm bepalen

Maar hoe werkt dat dan, zo’n lash lift? Zoals we al zeiden is het als een soort permanentje voor je wimpers. Je wimpers worden gekruld door ze te behandelen met een speciaal middeltje wat het mogelijk maakt om je wimpers opnieuw te vormen en ze vervolgens de gewenste vorm te geven.

Om te bepalen welke vorm je wimpers moeten krijgen, overleg je met je wimperspecialist. Diegene zal je vragen naar bijvoorbeeld je gebruik van make-up en hoe je wilt dat je wimpers komen te staan. Daarop gebaseerd wordt er gekozen wat voor krul er in je wimpers wordt gezet.

Het proces

Allereerst worden je wimpers goed schoongemaakt en wordt er gezorgd dat je onderste wimpers niet per ongeluk bij de bovenste komen. Je krijgt vervolgens een soort siliconen plaatje over je ooglid heen, waar je wimpers overheen geborsteld worden. Daarna wordt het magische goedje aangebracht waar je wimpers van gaan krullen. Dit moet zo’n zes tot twaalf minuten blijven zitten. De tijd is afhankelijk van je soort haar. Duurt het lang voordat het haar op je hoofd de krul van je krultang pakt? Dan is de kans groot dat je wimpers hetzelfde doen.

Een oogopenend resultaat

Na het krullen worden je wimpers behandeld met een spulletje dat ervoor zorgt dat je wimpers de vorm behouden. Tot slot krijgen je wimpers een verzorgende behandeling zodat ze weer goed gehydrateerd en doorvoed zijn. Voor een uurtje in de stoel zitten krijg je een effect wat ongeveer zes tot acht weken houdt. Klinkt goed? Informeer bij een specialist bij jou in de buurt voor een behandeling!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.