Een stalen schuifdeur

ik had plannen om mijn grote woonkamer te verbouwen en er een stalen schuifdeur in te plaatsen. Om zo het ene gedeelte van de kamer als zithoek te maken en het andere gedeelte als werkkamer te gebruiken. Op zich een leuk plan behalve dat de ruimte ook nog eens heel hoog is en een standaard schuifdeur nooit zou passen. Ik had het hier over met een binnenhuisarchitect en die verwees mij door naar de website van maco-design. De eerste zin die ik zag staan is dat ze ook maatwerk leverde. Net wat ik nodig had en ik stuurde een berichtje om wat meer informatie te vragen.

Prachtig op maat gemaakt in de gewenste kleur

Wat een keuze in mogelijkheden.Ik had helemaal niet verwacht dat je ook nog in allerlei kleuren kon kiezen. De stalen schuifdeur is prachtig geworden. deze is helemaal op maat gemaakt naar mijn persoonlijke wensen. Een echt pluspunt is dat ze goed luisteren en dat ze hier dan ook gelijk de mogelijkheden van laten zien. Daarnaast was de levering ook precies op de tijd die we hadden afgesproken. Wat een vakwerk en ook nog eens van top kwaliteit. De schuifdeur van staal is echt de Eye-catcher van de hele ruimte geworden.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , . Bookmark de permalink.