Een tuinhuis dat is geïmpregneerd met een luifel

Waarom heb je zo veel lege ruimte in je huis? Gebruik die ruimte op een nuttige wijze! Het is zonde om die ruimte niet te gebruiken voor een leuke zithoek, opslag of een plek voor de fietsen. Of misschien allemaal? Een tuinhuis dat is geïmpregneerd met een luifel geeft je al deze dingen in één. 

Geïmpregneerd hout

tuinhuis geïmpregneerd met luifel

Een tuinhuisje kan dienen als van alles: een gastenverblijf, opslagruimte, zithoek, garage of wat je dan ook maar kunt bedenken. Door hout te impregneren is het bovendien zeer duurzaam. Schimmels, rot en bacteriën blijven ver weg van geïmpregneerd hout. Dat is precies wat je wil natuurlijk!

Een luifel bij je tuinhuis

Waarom dan ook nog een luifel eraan hangen? Dat is simpel: een luifel vergroot het plezier dat je kunt hebben van een tuinhuis. Stel je eens voor dat je op een zonnige zomerdag ineens druppels voelt. Een paar druppels krijg je natuurlijk niets van maar eigenlijk wil je liever buiten blijven zitten, toch? Met een luifel kan dat. Gebruik de buitenzijde van je tuinhuis als extra terras. Bovendien kun je er ook nog droog staan als je op zoek bent naar je sleutels of even een sigaretje wil roken.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , . Bookmark de permalink.