Eenvoudig stoppen met roken

Iedere roker is op zoek naar eenvoudige manieren om te stoppen met roken, maar dit blijkt vaak helemaal niet eenvoudig te zijn. Er zijn stappen die je moet nemen die lastig zijn, omdat je na al die tijd een verslaving hebt opgebouwd. Wil je nu weten hoe je daadwerkelijk van roken afkomt? Lees dan vooral even verder. Want wij geven je tips, van een e-sigaret kopen, tot aan veel andere tips.

Tips om te stoppen

e-sigaret kopen

Wij willen je ten eerste altijd aanraden om iets aan je omgeving te doen, roken er veel mensen bij je in de omgeving? Dan zal het extra moeilijk voor je zijn om ermee te stoppen. Wat je in dit geval beter kunt doen, is het zoveel mogelijk mijden van mensen die roken. Want je hoeft alleen maar te zien dat mensen aan het roken zijn, en je zal zelf ook de drang krijgen om een sigaret op te steken. Denk hier dus goed over na en besluit eventueel tijdelijk afstand te nemen van rokende vrienden, collega’s en andere mensen. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om over te stappen op e-sigaretten. Dit zijn elektrische sigaretten die minder slecht en goedkoper. Ze bieden je ook de mogelijkheid om roken geleidelijk af te bouwen. Je kunt namelijk zelf aangeven hoeveel nicotine je wilt inademen, en zo is het ook mogelijk om dit langzaam af te bouwen. E-sigaretten zijn dus ideaal om te stoppen met roken..

e-sigaret kopen

Ook is het goed om de redenen om te stoppen met roken, op papier te zetten. Lees dit papier dagelijks voor, zodat je er constant aan wordt herinnerd waarom je stopt met roken. Je kunt hierin ook heftige redenen opschrijven zoals de kans op ernstige ziektes. Zo zal je extra gewaarschuwd worden om toch maar niet die sigaret op te steken.

Dit bericht is geplaatst in Roken met de tags , . Bookmark de permalink.