Eindelijk een mooie leren dames jas gevonden!

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik via internet een leren dames jas gekocht. En ik moet toegeven: het is de beste leren jas die ik ooit gekocht heb! Mijn keuze is gevallen op een zwarte leren biker jack van Leather Shop Doci. De jas staat heel stoer en toch heel vrouwelijk. De drukknopen en de rits geven extra charme aan mijn jas. Door de smalle taille heeft de jas een afslankend effect! Ik draag graag jeans en daar staat deze jas uitstekend bij. Voor mijn job draag ik vaak rokken of een geklede broek. Ook daar past mijn leren jas goed bij.

Zacht en comfortabel leer


Het leer voelt heel zacht aan. Het is soepel en geeft goed mee bij elke beweging. En dat vind ik wel belangrijk: ik draag deze jas bijna dagelijks! En wat heel bijzonder is aan deze jas is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen: een rits aan de zijkant geopend of een rits in het midden geopend bijvoorbeeld. Zo heb ik meteen twee modellen voor de prijs van één!

Dit bericht is geplaatst in Mode met de tags , , . Bookmark de permalink.