Geen categorie

Fabius MBO opleiding

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je eindelijk eens een diploma halen? Kies dan voor een Fabius MBO opleiding. Bij Fabius kun je verschillende opleidingen volgen op verschillende locaties. Een Fabius MBO opleiding is geen klassieke opleiding. Je kunt een Fabius MBO opleiding heel goed combineren met andere bezigheden. Bijvoorbeeld met je eigen bedrijf, een baan of het zorgen voor je kind of kinderen. Je kunt dus een diploma halen zonder een pauze van je normale bezigheden te nemen met een Fabius MBO opleiding.

Eén les per week

Hoe dan? Simpelweg omdat andere opleidingen verwachten dat je fulltime je tijd steekt in je studie en elke dag, of bijna elke dag, naar school moet komen. Wie een Fabius MBO opleiding volgt, hoeft maar één dag per week aanwezig te zijn. Je komt één dag per week naar de klas in de ochtend of in de avond voor een aantal weken. Hoe veel weken dit zijn, hangt af van welke Fabius MBO opleiding je kiest. Je hebt dan drie uur klassikaal les en vervolgens de rest van de week voor je andere bezigheden en je huiswerk.

Bij jou in de buurt

Doordat je toch klassikale lessen hebt, blijf je beter gemotiveerd dan bijvoorbeeld wanneer je een thuisstudie doet. Bovendien bereid je je voor op een examen dat aan het eind van de Fabius MBO opleiding gepland staat. Met meer dan 50 leslocaties kun je waarschijnlijk bij jou in de buurt de opleiding volgen. Je kunt een Fabius MBO opleiding bijvoorbeeld voor klantenservice, receptionist(e) of boekhouder volgen. Maar er zijn ook opleidingen voor online marketing, projectmedewerker en administratief medewerker. Op de website vind je de Fabius MBO opleiding die bij jou past.