Finrex administratiekantoor is van alle markten thuis

Dankzij Finrex administrateur in Arnhem is mijn boekhouding helemaal op orde. Ik ben hier erg blij mee, want administratie is gewoon niet mijn ding. Ik heb een eigen bedrijf, dus het hoort er nou eenmaal bij. Dankzij Finrex administratiekantoor kan ik mezelf richten op de werkzaamheden van mijn bedrijf en zij doen de volledige administratie! Erg fijn.

Werkzaamheden Finrex administratiekantoor

Finrex doet eigenlijk alle boekhoudkundige werkzaamheden. Het enige wat ik zelf doe, is een factuur maken voor een klant. Finrex doet de rest. Zij doen dus mijn volledige boekhouding en ook de belastingaangiftes verzorgen zij van A tot Z. Ik weet dat zij dit heel professioneel aanpakken en dat zij goed weten wat zij doen. Daarom kijk ik er verder ook helemaal niet naar om. Ik vertrouw volledig op hun expertise. Het geeft mij echt rust dat ik weet dat zij dit voor mij regelen.

Salarisadministratie

Sinds kort heb ik enkele medewerkers in dienst. Sindsdien verzorgt Finrex administratiekantoor ook de salarisadministratie voor mijn bedrijf. Het kost natuurlijk wel wat geld om dit door hen te laten doen, maar het is voordeliger dan wanneer ik iemand in dienst moet nemen om deze werkzaamheden voor mij te doen. Daarnaast weet ik 100% zeker dat het goed gebeurt en dat vind ik ook wel wat waard!

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , . Bookmark de permalink.