Foto op aluminium goedkoop

Een foto op aluminium goedkoop? Dit is zeker niet duur als je dit via de Signin-shop doet. Wij zorgen voor het resultaat. Het is eigenlijk raar als je erover nadenkt. Een foto op aluminium. Maar dit heeft juist een luxe uitstraling. Het materiaal wordt gemaakt op basis van een dibond-plaat. Het bestaat uit twee dunne platen aluminium met daartussen een polyethyleen laag. Door dit materiaal is de foto sterk en beschadigd hij minder snel. Hij kan ook buiten worden opgehangen.

Nu nog het bedrukken

Na het ontwerpen van de foto moet je hem ook nog bedrukken. Je kan hier kiezen of je dit in kleur of in zwart wit wilt hebben. Er zijn nog vele keuzes die je kan maken voor de foto wordt bedrukt. Hier heb je dus veel keuze in. De keuzes die nog kan maken zijn bijvoorbeeld: de dikte van de foto, met of zonder boorgaten, de afwerking, hoe die geprint gaat worden en de afwerking ervan.

Goedkoop ophangen?

Als je de foto wilt ophangen, kan je ook aangeven of je het met of zonder boorgaten wilt hebben. Dit is om het voor jou gemakkelijk te maken. Wij denken graag met jou mee. Deze functie kan je aanklikken als je je ontwerp upload. Welke keuze je hier ook maakt, jij krijgt waar je om vraagt.

Dit bericht is geplaatst in Drukwerk met de tags , , , . Bookmark de permalink.