Geschikte accountantskantoor Eindhoven

Vorig jaar heb ik een nieuw huis gekocht en toen ik mijn belastingaangifte dit jaar in moest vullen, wist ik dat ik meer kosten af kon trekken, maar ik wist niet exact wat. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van een accountantskantoor Eindhoven en dat is super goed bevallen.

Op internet gezocht

Toen ik in Eindhoven kwam wonen, had ik daar nog niet veel contacten. Dus ik wist ook niet welk accountantskantoor ik het beste in kon schakelen. Ik heb daarom op internet gezocht en toen kwam ik op de site van Slim-advies.nl. Ik heb hen een mail gestuurd en ik kreeg nog dezelfde dag een uitgebreide reactie van hen. Ik heb dus ook gelijk besloten dat dit het accountantskantoor in Eindhoven was die ik in wilde schakelen.

Belastingsaangifte

Slim-advies gaf bij mij aan dat zij inderdaad mijn belastingaangifte konden doen. Ze vroegen daar niet eens veel geld voor. Ik heb hen de gevraagde documenten gemaild en daarna vulden zij voor mij de aangifte in. Ik kreeg tussendoor nog een telefoontje van hen, omdat zij een aanvullende vraag hadden. En een uur later hadden zij mijn aangifte ingevuld en kreeg ik van hen, per mail, te horen wat ik terug zou krijgen. Super fijn. Zij hebben de aangifte voor mij verstuurd, ik hoefde hier zelf verder niets voor te doen. Dit tot mijn volle tevredenheid!

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , . Bookmark de permalink.