Zakelijk

Goede vergaderlocaties zijn zeldzaam

Ik vind het vinden van geschikte vergaderlocaties ontzettend lastig. Ik moet deze taak meestal op me nemen voor ons bedrijf en gelukkig vond ik in Vught een ideale plek. Bij het kloosterhotel was alles helemaal voor elkaar. Ik hoef de volgende keer niet lang na te denken over waar wij gaan vergaderen. We zijn niet altijd met evenveel personen aan het vergaderen, dus we nemen niet steeds dezelfde zaal. Het is ideaal dat we hier altijd een arrangement kunnen kiezen dat we op dat moment nodig hebben. We waren een keer met 4 personen en toen gebruikten we gewoon een knusse kleine ruimte. We hadden een geweldig uitzicht op de kloostertuin.

Alle benodigde faciliteiten aanwezig

Alles wat ik nodig had voor de vergadering was aanwezig. En dan doel ik niet eens als laatste op de catering. Alles wat we aten en dronken kwam vanuit de Biologische keuken en dat proefden we. Het eten was gevarieerd en de koffie smaakte voortreffelijk. Wat ik zelf ook erg fijn vond, was dat je tijdens de pauze zo even de tuin in liep. Na een luchtje scheppen gaat het vergaderen weer vele malen effectiever.