Haal meer daglicht in je woning

Door het plaatsen van lichtkoepels in een ruimte haal je meer daglicht naar binnen, ook is een koepel een mooi gezicht op een plat dak. Vaak wordt deze gebruikt bij een uitbouw die is aangebouwd aan een woning, maak je geen gebruik van een koepel dan kan de uitbouw donker zijn en moet je eerder de verlichting al aan gaan doen. Bij de aankoop van een koepel heb je keuze uit vele verschillende soorten, koepels die je zo kunt plaatsen of een koepel met een opstaande rand.

Groot assortiment

Welk type koepel is geschikt voor jouw situatie?

In sommige gevallen worden lichtkoepels ook gebruikt om te ventileren in de badkamer of een andere ruimte. Niet of onvoldoende ventileren zorgt voor schimmels, dit kan je gezondheid aantasten. Een ventilatiekoepel set is gemaakt voor natte ruimte om te kunnen ventileren, maar natuurlijk kun je de koepel ook op een andere plaats monteren. Eenvoudig kun je de koepel openzetten met de hand, of indien gewenst elektrisch. Op deze manier heb je altijd voldoende frisse lucht in de ruimte.

Lichtdoorlatend

Koepels anti inbraak beschermd

Het gebruik van lichtkoepels biedt vele voordelen, toch moet er ook rekening gehouden worden met inbraakgevoeligheid bij een koepel. Iedere koepel van bouw-handel.nl is voorzien van een anti diefstal zekering die er voor zorgt dat de indringer langere tijd bezig moet zijn om de koepel los of open te krijgen. Tevens is een polycarbonaat koepel vele malen sterker dan glas, hierdoor wordt er nog meer ontmoedigt om in te breken. Als extra kun je ook een anti inbraakrooster plaatsen in de koepel.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , , . Bookmark de permalink.