Het belang van een mooie showtuin bij een tuin- en bestratingsbedrijf

Sinds de crisis van 2008-2013 voorbij is, besteden mensen meer geld aan tuinproducten, tuinaanleg en bestrating. Tuin- en bestratingsbedrijven schieten als paddestoelen uit de grond. Veel tuin- en bestratingsbedrijven kiezen ervoor om een mooie showtuin te bouwen bij hun bedrijfspand. Dit doen ze natuurlijk niet voor niets. Daar zit een gedachte achter. Lees hier alles over de redenen om een showtuin te plaatsen bij je tuin- en bestratingsbedrijf.

Feeling en parate kennis

Als je een showtuin hebt, dan zul je zien dat je zelf ook meer feeling zult hebben met de producten. Ook zul je merken dat je parate kennis toe zal nemen. Je zult namelijk vaker de voordelen en nadelen van verschillende tegels moeten ophoesten tegenover klanten als er een showtuin aanwezig is.

Assortiment tonen

Een showtuin is dé perfecte manier om je assortiment te tonen aan je potentiële klanten. Je kunt je nieuwe producten extra aanprijzen door de producten aan het looppad te plaatsen. Mensen kunnen de tegels aanraken en zien hoe de tegel eruit ziet bij daglicht. De klanten kunnen tegels vergelijken en eventueel bijpassende tuinproducten uitzoeken bij de tegels. Een showtuin is dus ideaal om te plaatsen als bestratingsbedrijf. Goedkope tuintegels kopen?

Promotiemateriaal maken

Als je als bestratingsbedrijf wil meedoen in Nederland, dan moet je aan marketing doen. Je hebt marketing en je hebt marketing. Jouw showtuin kan je helpen om jouw doelen te bereiken. Een mooie showtuin biedt je de mogelijkheid om mooi promotiemateriaal te maken. Je kunt tegels aanprijzen in video’s op een hele ludieke manier. Deze video’s kun je vervolgens verspreiden op sociale mediaplatformen. Zorg ervoor dat jou video’s een hoog informatiegehalte hebben. Als je bijvoorbeeld Facebook Advertising inzet dan bereik je gemakkelijk de juiste doelgroep. Dat is pas marketing.

Meer verkopen

Als jij je assortiment toont met behulp van een mooie showtuin dan ga jij die tuin terugverdienen door de extra verkopen. Als jij promotiemateriaal maakt in een gave showtuin en dit vervolgens verspreidt, dan ga jij dit geheid merken in je verkopen. Meer verkopen betekend dat je meer winst overhoudt aan het einde van het jaar. Meer geld betekend dat je bedrijf kan verder groeien.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.