Het unieke online gezondheidsplatform van Iboya Training

Op het moment is het gezondheidsplatform van Iboya Training een revolutionair concept. Ze pakken alle drie de gezondheidspilaren aan. Wat inhoudt dat ze zich focussen op mentale rust, pure voeding en effectief bewegen. Daarnaast pakken ze ook dieper liggende oorzaken aan die het lichaam uit balans brengen. Deze kennis maakt hen uniek en is de sleutel tot een gezond vitaal lichaam met mentale rust. Wil jij je lichaam echt vanuit de basis gezond maken, zodat je daadwerkelijk blijvende resultaten behaalt?

Voor vitaliteit op de werkvloer doen ze erg veel aan de totaalaanpak. Het online gezondheidsplatform staat vol met uitlegvideo’s over hoe je stap voor stap je voedingspatroon optimaliseert. Met speciale meditatievideo’s welke zijn opgenomen in Thailand leer je hoe je een optimale mentale gesteldheid bereikt. Een zitmeditatie voor doet bijvoorbeeld wonderen voor je mentale rust en om meer energie op te wekken. Deze krachtige visualisatieoefening helpt om je doelen te kunnen bereiken en om een gelukkig leven te lijden.┬á

gezondheidsplatform

Vitaal slank receptenboek

Waar Total Health Academy ontzettend veel trots vindt, is hun unieke toch simpele receptenboek. Deze is nauwkeurig samengesteld jouw darmen, lever en hormonen in balans te brengen. Als bijzaak dienen de recepten ook nog eens als detoxkuur. Het receptenboek optimaliseert de basislichaamsfuncties waardoor je effectiever af kunt vallen en meer mentale rust ervaart. Eindresultaat is dus dat je een stuk vitaler wordt. Dit komt doordat er geen voedingsstoffen meer in de recepten voorkomen die jouw neurotransmitter uit balans kunnen halen. Met andere woorden; de onrust die jij ervaart in jouw hoofd wordt niet onnodig getriggerd door stoffen in voeding die dit wel doen.

Dit bericht is geplaatst in Personal Training met de tags , , . Bookmark de permalink.