Mode

Hip met SPM schoenen online

Alle spm schoenen online zijn gemaakt van leer, daardoor heeft elke schoen zijn eigen chique uitstraling. Maar het leer zorgt niet alleen voor een chique uitstraling. Ook je voeten zijn erg blij met leren schoenen.

Leer

Dat merk je gauw genoeg als je voor het eerst leren schoenen draagt. Leren schoenen ademen, zeggen ze. Dat betekent dat leren schoenen lucht doorlaten. Je hebt daardoor geen koude voeten, maar de lucht circuleert wel. Als je een lange wandeling maakt, zweten je voeten altijd. Maar door de luchtcirculatie in leren schoenen, heeft het zweet de kans om te verdwijnen waardoor je het niet merk. Geen plakkerige zweetvoeten meer dus en ook geen stinkvoeten als je je schoenen uittrekt. Zo voel je je altijd zeker.

Niet-leren schoenen

Niet-leren schoenen hebben geen luchtcirculatie. Het zweet kan daardoor niet weg en blijft de hele tijd dat je de schoenen aanhebt, op je voeten zitten en tussen je tenen. Hierdoor krijg je de beruchte zweetlucht als je je schoenen uittrekt. Daarnaast is het geen fris gevoel. Alle schoenen van SPM zijn van leer gemaakt, en daardoor weet je zeker dat je voeten lekker luchtig blijven en dat je geen stinkvoeten hebt.