Hoe laat je een goede applicatie bouwen?

Goed, dus je hebt dat gouden idee voor een nieuwe applicatie. Een nieuw Facebook of Youtube, misschien? Of een applicatie voor je eigen bedrijf, bijvoorbeeld om de dienstverlening te verbeteren?

Hoe ga je nu verder, ga je deze applicatie zelf bouwen, of schakel je een programmeur in. Of misschien een bedrijf om het voor je te doen?

Als je geen programmeur bent, is de eerste optie waarschijnlijk niet handig.
Natuurlijk kan je leren programmeren, als je daar voldoende interesse in hebt, en vele uren studie in wilt steken. Er zijn voldoende sites op Internet die je daarbij kunnen helpen.
Er zijn tegenwoordig tools waarmee je makkelijk een applicatie bouwt. Tenminste, dat beloven ze allemaal. Maar vergis je niet, er komt veel bij kijken als je een goede, betrouwbare en veilige applicatie wilt bouwen. Zonder grondige kennis van programmeren loop je het risico dat je veel tijd en geld kwijt raakt als je alles zelf wilt doen. Dan heb ik het nog niet eens over de beveiligingsrisico’s.

Kies een betrouwbare partner


Een andere optie is een neefje of een kennis in te schakelen, die wel eens wat heeft gemaakt. Of huur een programmeur in, bijvoorbeeld via Fiverr.

Als je werkelijk een goed idee hebt, en dat wilt laten ontwikkelen, zorg dan dat je met een betrouwbare partner samenwerkt. Applicaties moeten regelmatig geüpdatet worden, omdat je nieuwe functionaliteit wilt toevoegen, of uit veiligheid.

Kies voor een bedrijf wat passie heeft voor programmeren, de risico’s kent, en je kan helpen het absoluut beste uit jouw idee te halen. Waarbij je niet enkel een klant bent, maar wat ook met je meedenkt.

Lightbase werkt met bewezen technologieën zoals NodeJS en React Native, zogenaamde frameworks die zich bewezen hebben. Met deze frameworks is het mogelijk een applicatie te bouwen die voor op iPhone (iOS) als op Android draait.
Dit digitaal bureau is weliswaar niet de grootste die je kan kiezen, maar juist daarom krijg je ook de aandacht die nodig is.
Met kennis van de nieuwste technieken en lol in het programmeren, kan het geen kwaad eens contact met ze op te nemen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.