Hoe verras je het bruidspaar bij een jubileum?

25, 35 of zelfs 50 jaar getrouwd zijn. Zo lang samen moet natuurlijk gevierd worden. Om het bruidspaar in het zonnetje te zetten kun je verschillende dingen doen. Organiseer een surprise party, herbeleef de trouwdag of ga een groot spandoek maken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat de liefde gevierd wordt!

Surprise party

Een surprise party kennen we allemaal. Alle gasten verzamelen zich bij het huis van het bruidspaar en verrassen de bruid en bruidegom bij binnenkomst. Helaas hebben we al geruime tijd te maken met de Corona-maatregelen waardoor een standaard surprise party niet door kan gaan. Wil je toch een feestje? Organiseer een online borrel! Zo heb je alsnog alle gasten samen.

Trouwdag herbeleven

Deze optie kun je geheel Corona-proof organiseren. Het is leuk om met het gezin terug te gaan naar de plek waar het bruidspaar getrouwd is. Misschien is dit wel een prachtig bos! Maak een mooie wandeling en haal samen herinneringen op. Ook kun je er een tocht van maken. Ga alle favoriete plekken van de bruid en bruidegom langs. Vergeet de catering niet. Je kunt je eigen hapjes en drankjes meenemen!

Spandoek maken

Wanneer het bruidspaar ligt te slapen, kunnen jullie als kinderen de tuin versieren. Maak een spandoek en hang deze op. Andere versiering zoals slingers en ballonnen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Wanneer het stel de volgende ochtend wakker wordt, zullen ze blij verrast zijn. Vul deze optie aan met andere activiteiten. Zo beleeft het bruidspaar een onvergetelijke trouwdag!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.