Interessante cursussen slaapproblemen

Verschillende cursussen slaapproblemen zijn te vinden bij OMFI. Alle trainingen die zij hier geven zijn evidence based, ofwel wetenschappelijk onderbouwd . In de praktijk zijn al veel mensen hiermee geholpen en slapen nu heerlijk de nacht door.

Ben jij ook een slechte slaper en heb je er inmiddels ook genoeg van, neem dan een kijkje op deze site. Hier staan verschillende mogelijkheden om toch aan jouw nachtrust te komen, In een workshop is het al mogelijk om te leren slapen. Er zijn twee verschillende workshops waar je je voor in kan schrijven. De eerste is een éénmalige workshop en de andere een intensieve.

Deelnemen aan één van de cursussen slaapproblemen

Neem deel aan één van deze trainingen en slaap weer heerlijk de nacht door. Bij de éénmalige cursus, leer je in drie uur hoe slaap in werking gaat en diverse interessante tips om de slaap weer te kunnen hervatten. De andere training duurt langer en is met drie uur per keer, vijf weken in totaal iets intensiever. Hier leer je weer een normaal ritme te krijgen met heet slapen. Beide trainingen zijn zeer interessant en zeker een aanrader voor mensen die bij het slapen hinder ondervinden.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle met de tags , , . Bookmark de permalink.