Interieur winterklaar maken!

Ben jij al voorbereid op de winter? De koudere dagen komen er weer aan en dat betekent dat iedereen sneller naar binnen trekt. Je zult dus meer tijd besteden in huis in plaats van de buitenlucht. Ook is de winter voor velen een duistere periode waar wel wat meer gezellig bij mag komen kijken. Juist omdat je veel binnen zult zijn, willen we ervoor zorgen dat je een heerlijk warme plek kunt creƫren waarin je je fijn voelt.

Kleurgebruik

Maak de woningkamer gezelliger door warme kleuren te gebruiken. Het is buiten immers al koud genoeg, dus zorg dat je de tinten binnen lekker warm houdt. Kleuren die je bijvoorbeeld meer kunt gebruiken zijn bruin of rood.

Meubels

Voeg meer meubels toe aan de ruimte. Dit zorgt ervoor dat de ruimte knusser oogt en dat het gezelliger wordt in huis. Heb jij bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Apeldoorn? Ga dan eens voor een geheel interieur in Apeldoorn! Hier kun je zelf je meubels laten aanpassen op de winter. Koop bijvoorbeeld een hoekbank waar je in de wintermaanden heerlijk met een dekentje in weg kan kruipen.

Verlichting

Ook de kerst komt er natuurlijk aan, dus je zult waarschijnlijk al meerdere lichtjes ophangen. Maar verlichting doet niet alleen denken aan kerst, het doet ook denken aan gezelligheid, geluk en ontspanning. Laat die lichtjes daarom vooral nog in de wintermaanden hangen. Heb je een open haard? Naast de warmte geeft dit ook verlichting. Door de oranje/rode kleur wordt de kamer dus opgelicht met wat extra warmte!

Dit bericht is geplaatst in Wonen. Bookmark de permalink.