Internet marketing Eindhoven, succes gegarandeerd!

internet marketing EindhovenGoede internet marketing Eindhoven en omgeving nodig? Een website of shop is nu niet iets wat je links kan laten liggen als het af is. Hier dien je goed voor te zorgen. Het is immers je online visitekaartje naar je bezoekers toe. Hoe strak en netjes ingericht je pagina er ook uitziet. Als de content niet naar behoren eruit ziet, dan zul je ook niet correct gaan stijgen in de welbekende zoekmachines.

Zelf beschik ik niet over de juiste kennis op dit gebied. Dit laat ik dan ook maar al te graag over aan een expert die hier de kennis over heeft. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Websitepromotor.

Geschikte internet marketing Eindhoven

Het optimaliseren van een website is bij mij niet bekend. Ik had ook niet eerder gehoord dat dit onwijs belangrijk is om zo hoog mogelijk in Google terecht te komen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens mijn kopje koffie die ik had gekregen konden zij naar de website kijken. Al vrij snel kwamen zij tot de conclusie dat de website er goed uitziet. Alleen de content was niet SEO technisch geschreven. Dit heb ik aan hen overgelaten en nadat ik wegging zijn zij ermee aan de slag gegaan. Diezelfde dag had ik al het bericht gekregen dat zij een tal van aanpassingen hebben verricht. Natuurlijk ga je dan meteen kijken op de website en tot mijn verbazing zag het er onwijs gaaf uit! Dankzij een paar aanpassingen ziet mijn website er een stuk professioneler uit.

SEO

Zo hebben zij er ook meteen voor gezorgd dat de website wordt geoptimaliseerd in de zoekmachines. Een kleine stijging wat wij tot nu toe hebben, echter is deze stijging een stuk meer als dat ik ooit gehad heb! Wat een geweldige service verlenen zijn zeg!

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.