Jouw schoonmaakbedrijf op een professionele manier schoonmaken

Wanneer je een eigen bedrijfspand hebt, moet je deze ook onderhouden. Dat kan voor best wel wat extra werk zorgen! Om het wat makkelijker voor jou te maken kan je een schoonmaakbedrijf inhuren. Een goed schoonmaakbedrijf zorgt er namelijk voor dat alle verschillende facetten van het onderhouden van een pand regelmatig worden nagelopen. Ben jij benieuwd welke punten dit zoal zijn? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Vloeronderhoud binnen jouw pand

Het maakt niet uit over wat voor soort vloer jouw werknemers lopen, hij moet toch regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden. Als je dit in eigen beheer laat kan dit er wel eens inschieten.

Als je wel eens klanten over de vloer krijgt wil je natuurlijk wel dat zij over een glanzende vloer lopen zonder viezigheden. Het kan een hele klus zijn om dit zelf te doen naast alle andere werkzaamheden. Om er toch voor te zorgen dat jouw vloeren er goed uit blijven zien kan je een schoonmaakbedrijf inhuren dat zich bezighoudt met vloeronderhoud.

Tiger Team kan jou hierin ondersteunen. Goed onderhoud van een vloer heeft meerdere voordelen. Zo wordt de levensduur van de vloer vaak verlengd wanneer je goed onderhoud pleegt. Onder goed onderhoud valt niet alleen het regelmatig uitvoeren van de werkzaamheden, maar ook het gebruik maken van de juiste technieken en middelen.

Zo gelden er andere richtlijnen voor (natuurlijke) stenen vloeren of plavuizen, tapijten of polymeervloeren. Ervaar het voordeel nu en vraag een offerte bij Tiger Team aan!

De ruiten wassen

Een ander onderdeel van het schoonhouden van jouw bedrijfspand is het regelmatig wassen van de glazen ruiten. Door regenwater, CO2 uitstoot en andere factoren worden de ramen van jouw bedrijfspand sneller vies dan je eigenlijk zou willen. Om toch te zorgen voor een schone uitstraling is het van belang dat je de ramen regelmatig laat wassen.

Bij Tiger Team is het niet nodig om een hoogwerker te regelen om op verdere hoogtes glazen te reinigen. Dit komt door telescoopbewassing. Hierdoor kunnen de medewerkers zowel de kozijnen als de glazen tot wel 13,5 meter hoogte grondig schoonmaken. Door het gebruik van puur water worden strepen en vlekken voorkomen!

Verhuizen? Regel ook de opleveringsschoonmaak!

En niet alleen voor de constante of terugkerende opdrachten kan je Tiger Team inhuren. Je kunt namelijk ook gebruikmaken van hun service voor de opleveringsschoonmaak!

Wanneer jij jouw bedrijfspand gaat verbouwen of verlaten is iets waar je achteraf niet mee opgescheept wil zitten: de opleveringsschoonmaak. Dit is iets wat grondig gedaan dient te worden. Tiger Team heeft jarenlange ervaring in dit type schoonmaak en kan jouw pand daardoor goed en schoon voor de volgende huurder of gebruiker achterlaten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.