Kies voor Intervat btw aangifte met de computer

In België geef je via Intervat btw aangiftes door. Dit kan over tal van verschillende documenten gaan. Hierbij kan gedacht worden aan bijzondere aangiftes maar ook specifieke types zoals de aangifte van een nieuw voertuig of periodieke btw aangiftes.
Maak de btw aangifte snel en netjes in orde

Als je kijkt naar btw aangiftes in België dien je deze als ondernemer eenmaal per maand of driemaandelijks in te dienen. Als je een systeem zoals Yoursminc gebruikt kun je hierin een conceptversie aanmaken van alle transacties die binnen je bedrijf plaatsvinden. Hierin worden de inkomsten en de uitgaven die gedaan worden geregistreerd. Deze conceptversie kun je daarna gebruiken om een definitieve versie te maken waarmee je btw aangifte doet.
Gebruik de juiste programma’s om het jezelf makkelijker te maken

Deze aangifte kan dan weer plaatsvinden met behulp van Intervat. Met deze online hulp verstuur je de btw gegevens veilig naar de belastingdienst zodat zij deze ook kunnen inzien. Omdat het digitaal gaat kost het je ook minder tijd en de gegevens staan al geregistreerd zodat je niet iedere maand of kwartaal opnieuw hoeft te beginnen om ze in te voeren in een nieuw overzicht. Zo bespaar je niet alleen tijd maar is de aangifte ook nog eens correct omdat de gegevens één op één worden overgenomen. Mocht er onverhoopt achteraf iets niet kloppen dan kun je dit nog altijd aanpassen via Yoursminc.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.