Koeltransport bij KSZ

Ben jij al lang geïnteresseerd in het vervoeren van goederen en voor namelijk koeltransport? of doe je het zelf al alleen wil je weten hoe je je kan verbeteren? dat is dit een goede optie om te lezen! Ksz is al jarenlang een bedrijf die goederen vervoert en dus ook goederen die gekoeld moeten worden tijdens de rit. Mocht jij nu denken van ik ben geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op de website!

Goederen 

De koeltransport die vervoerd zal gaan worden zijn dus goederen die tijdens de rit gekoeld moeten worden, omdat te kunnen doen kan de vrachtwagen de opslagruimte verkoelen tot dertig graden onder nul celsius en maximaal verwarmen tot dertig graden boven nul celsius. hiermee worden dus de goederen op de juiste temperatuur die is afgesproken via het planningsysteem gekoeld en naar de eindbestemming gebracht. Ook zijn de vrachtwagens uitgerust met zo’n innovatieve technologie dat je de vrachtwagen via Track And Trace kan volgen en zelfs de temperatuur kan bekijken in de opslagruimte van de vrachtwagen. Spreekt dit je aan? Neem even een kijkje op de website!

ATP/HACCP

Om internationaal koeltransport te mogen vervoeren moet je voertuig ATP gekeurd zijn, dat maakt niet uit of het over de weg, door de lucht, over het water of onder de grond is, bij alles internationaal moet het gekeurd worden. Dat geldt dus ook voor de vrachtwagens van KSZ. Mocht jij levensmiddelen willen vervoeren gaan de regels van HACCP gelden, dat is een controlesysteem waarbij de chauffeur zich aan bepaalde regels moet houden die vaak in een handboek staan die de chauffeur altijd in de vrachtwagen heeft liggen. Dit is zodat de eindgebruiker van de levensmiddelen altijd zeker ervan is dat er niks gebeurd met de goederen. Wil jij dit vervoeren en wil je dit laten doen? Neem even een kijkje op de website!

Dit bericht is geplaatst in Vervoer met de tags , , . Bookmark de permalink.