Kom naar de keukenzaak in Rotterdam

Er zit een mooie keukenzaak in Rotterdam, hier zijn wij onlangs zeer goed geslaagd. Al een tijd liepen wij met het plan om onze oude keuken te vervangen voor een nieuwer model. Echter waren wij hiervoor al naar verschillende winkels gegaan. Soms stonden hier leuke modellen in de showroom, maar de prijzen die hiervoor werden gevraagd vielen niet binnen ons budget. Tot wij bij I-Kook terecht waren gekomen. Op het internet hadden wij de website al bekeken en hier stonden zeer leuke modellen op en ook nog eens binnen ons budget.

Een afspraak maken bij de keukenzaak in Rotterdam

Online is het mogelijk om een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan de winkel. Een speciale keukencoach zal je dan gaan helpen om de juiste keuze te maken. Erg fijn, want nu weten wij precies wat wel mogelijk is en wat niet. Bovendien wordt je hier van A tot Z goed geholpen.

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt zijn wij naar de showroom gegaan. Hier hebben wij diverse mooie opstellingen gezien en een idee gekregen hoe onze keuken eruit moest komen te zien. Ook hebben wij een met de hulp van de 3D planner onze keuken kunnen inrichten.

Dit bericht is geplaatst in Wonen met de tags , , . Bookmark de permalink.