Latex Spuiten

Het is een snelle manier om hoogwaardige verfcoatings aan te brengen op oppervlakken. Het is mogelijk om met verfspuitsystemen bijvoorbeeld een betonvloer van uw bedrijfspand een nieuwe kleur te spuiten. Of wilt u liever de winkelpui een anderen uitstraling geven.

Toepassingen 

Het spuiten van vloeibare materialen zoals verven, beitsen en primers biedt een hoge dekking op oppervlakken. Er is een breed scala voor het aanbieden van spuitdiensten en het bied een hoge mate van controle.

Snelheid en effici├źntie 

Als u een groot oppervlak wilt bedekken is het industrieel spuiten een zeer snelle manier om een vloer, plafond of roldeur te schilderen. Het kost minder geld om de klus te klaren en de stilstand tijd voor uw bedrijf te minimaliseren.  

Gecontroleerde atomisatie

De verf van een spuitmachine wordt onder zeer hoge druk gepompt via de slang naar een klein gaatje in de spuitmond. Als je een dikker of meer thixotroop wilt aanbrengen heb je een grotere spuittip nodig. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de verfdeeltjes worden verneveld om een fijne nevel aan te brengen.

Minder afval

Het gebruiken van een goed spuitsysteem zorgt voor een schonere spuitomgeving. De lucht is schoon omdat het een lichtgewicht is waardoor de verf met een lagere druk sneller wordt verneveld. De hoeveelheid overspray en materiaalverspilling wordt aanzienlijk verminderd in vergelijking met conventionele spuitsystemen.Betere afwerkingEen gladde en gelijkmatige afwerking met verfspuitsystemen die bestand is tegen slijtage en schadelijke corrosie. De afwerking op verschillende oppervlakken is beter zodat verfdeeltjes in de vorm van druppeltjes onder druk worden uitgestoten voor een spiegelachtige of fabrieksachtige afwerking. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Beton Cire in de keuken of Beton Cire in het toilet.

Dit bericht is geplaatst in Wonen. Bookmark de permalink.