Zakelijk

Leuk om weg te geven

Kerstpakket

Als je iets weg wilt geven als ondernemer moet je het natuurlijk ook leuk vinden om weg te geven, een kerstpakket wat je niet leuk vind vinden je werknemers waarschijnlijk ook niet leuk. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden betreft een pakket, wil je geen traditioneel pakket maar voel je meer voor een wat persoonlijker pakket dan is dit mogelijk. Zelfs met sinterklaas kun je medewerkers een leuk pakket geven als dank je wel voor hun werkzaamheden.

Kerstpakket

Eenvoudig selecteren

Op de website kies je eenvoudig wat voor pakket je wenst, je kunt ook een bepaald budget selecteren en aan de hand daarvan een keuze maken. Met de pakketten van Rituals laat je als werkgever zien dat je smaak hebt, de lekkerste producten voor man en vrouw voor een goede verzorging van lichaam en geest. Ook deze pakketten heb je voor elk budget, de pakketten zijn ook uitstekend geschikt om als extra bij een traditioneel pakket te doen. Zo geef je de medewerkers een compleet pakket, voor het innerlijk en uiterlijk.

Mannen en vrouwen een apart pakket

Je kunt bij een kerstpakket natuurlijk kiezen voor een pakket wat voor mannen en vrouwen bestemd is, maar bij de kerstpakkettenexpress.nl zijn er ook andere mogelijkheden. Kies voor de vrouwen binnen je bedrijf iets anders dan voor de heren, beide pakketten zijn uiteraard van hoge kwaliteit. Kies voor de heren een lekkere drank en eten door middel van een soort bourgondisch pakket, voor de dames een heerlijk verwenpakket voor onder de douche en in bad. Op deze manier heb je voor beiden een uniek pakket.