Leuke leren dames jas die altijd te combineren is bij elke outfit!

Een leren dames jas is echt een item wat ik altijd in mijn garderobe moet hebben, want het is de perfecte jas voor in de herfst, maar ook in de lente. Ik heb dus ook meerdere leren jassen in mijn kast hangen en Versano is echt een van mijn lievelingswinkels om te shoppen voor deze jasjes!

De perfecte jas om te combineren met mijn kleding

Ik draag mijn leren jasjes van Versano graag op een jeans en cowboylaarsjes, want ik houd wel van een boho-kledingstijl. Laatst heb ik dan ook een su├Ęde bruin leren dames jas besteld, omdat deze supermooi bij mijn bruine laarsjes staat. Helaas laat het weer het nu nog niet toe, maar als het wat minder regent en de zon zich wat meer laat zien, zal ik dit nieuwe leren jasje zeker dragen! Vorig jaar heb ik ook al een rood leren jasje bij Versano gekocht en deze heb ik ook erg vaak gedragen. Rood is natuurlijk wel een opvallende kleur, dus ben ik blij dat ik nu ook een neutrale bruine leren jas heb gescoord. Het leer ruikt echt heerlijk en is lekker soepel, dus ben altijd enorm blij met mijn leren jasjes van Versano!

Dit bericht is geplaatst in Mode met de tags , , . Bookmark de permalink.