Geen categorie

Meer versoepelingen in zicht!

versoepelingen

Het coronavirus, het heeft wereldwijd miljarden mensen bezig gehouden. Langzaam maar zeker lijkt er een einde te komen aan deze pandemie. Steeds meer landen schalen versoepelen en maken het langzaam maar zeker weer mogelijk om ons ‘oude leven’ op te pakken. Een leven waarbij je naar de supermarkt kunt zonder mondkapje en zonder dat je verplicht bent een winkelkar te pakken. Een leven waarbij je weer spontaan kunt bedenken om een bezoek aan de bioscoop of het zwembad te brengen. En een leven waarin we weer kunnen reizen zonder beperkingen. 

Natuurlijk is het – ondanks alle versoepelingen – goed om alert te blijven. Zeker bij overduidelijke symptomen zoals verlies van reuk of smaak. Heb je hier last van? We raden je dan zeker aan om een coronatest te doen. Het doen van een coronatest geeft je zekerheid. Ga je binnenkort op reis en heb je een PCR test met verklaring nodig? Wij raden je het bedrijf How Are You Diagnostics aan. 

Een aantal Nederlandse versoepelingen op een rij

  • Met meer gasten bij elkaar komen

Het zal in Nederland binnenkort weer mogelijk zijn om met 8 mensen bij elkaar te komen. Dat maakt het vieren van een verjaardag een stuk makkelijker! 

  • Tot 100 gasten in een restaurant (mits 1,5 meter)

Mits er 1,5 meter afstand gehouden kan worden, mogen er weer maximaal 100 mensen aanwezig zijn in een restaurant. 

  • Horeca open tot middernacht

De horeca mag open tot middernacht .

Komen er nog versoepelingen aan? Het lijkt erop dat we binnenkort de mondkapjes vaarwel kunnen zeggen. Met uitzondering van het gebruik van mondkapjes in het openbaar vervoer en op vliegvelden. 

Op welke versoepelingen zit jij te wachten? Laat gerust een reactie achter op deze blog!