Nlp in Rotterdam

Ben je op zoek naar nlp Rotterdam? Dan ben je bij Niels Fitclass aan het juiste adres. De personal trainer van deze sportschool beschikt namelijk over de benodigde kennis en ervaring om jou optimaal te kunnen begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. 

afslankprogramma

De voordelen van Niels Fitclass 

De personal trainer van Niels Fitclass heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het geven van personal training. Er bestaat geen betere begeleiding dan sporten onder begeleiding van een professionele en ervaren personal trainer. Tijdens de training zal je worden begeleid om de oefeningen in de juiste houding uit te voeren en om alles uit jezelf te halen. Naast de intensieve trainingen zul je ook mentaal worden gecoacht zodat je sterker in je schoenen zult staan. Het kan in het begin daarom ook erg pittig zijn maar omdat de personal trainer beschikt over de ervaring en de benodigde kennis kan hij jou gemotiveerd houden om door te zetten om zo de gewenste resultaten te behalen. Op deze manier kun je het cirkeltje waar je al maanden of misschien al zelfs jaren in vast zit doorbreken en weer grip te krijgen op je even. 

Een intakegesprek met de personal trainer 

Bij Niels Fitclass wordt er uitgegaan van het lange termijn. Voordat de training vans tart gaat zul ke daarom eerst een intake gesprek hebben met de personal trainer. Tijden dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen en over jouw huidige voedingspatroon. Het consumen van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creƫren van een gezondere levensstijl.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle met de tags , , . Bookmark de permalink.