Zakelijk

Ondernemersvergunning was verreist voor ons nieuwe restaurant

2 jaar geleden hebben ik en mijn vrouw een eigen pannenkoekenrestaurant geopend. Het restaurant ligt een aantal kilometers van Leeuwarden vandaan en werd op een vrij afgelegen plek gebouwd. Toch was het heel erg moeilijk om een ondernemersvergunning te krijgen voor de bouw van het pand. Omdat het ons niet alleen lukte, schakelde we hulp in bij VergunningKenners. De weg naar vergunningkenners toe was erg lang.

Vergunningkenners

Lange speurtocht met collega’s

Het zoeken van een bedrijf dat ons kon helpen met het regelen en voor elkaar krijgen van een vergunning was erg moeilijk. Simpelweg omdat er niet veel van dit soort bedrijven zijn. We hebben met een aantal collega’s flink het internet afgespeurd om het juiste bedrijf te vinden voor het regelen van de ondernemersvergunning. Na enige tijd kwamen we op de site van VergunningKenners terecht. Een mooie en nette site waar duidelijke informatie op staat.

Besloten contact op te nemen voor ondernemersvergunning

We lazen wat informatie op de site en kwamen tot de conclusie dat VergunningKenners ons best zouden kunnen helpen met het krijgen van een ondernemersvergunning. Omdat het ons zelf sowieso niet ging lukken om een vergunning te krijgen, besloten we maar contact op te nemen met VergunningKenners. Ze reageerden snel en voordat we het wisten zaten we rond de tafel met het bedrijf. Uiteindelijk is het VergunningKenners wel gelukt om een ondernemersvergunning te regelen. We waren er heel erg blij en vonden het samenwerken met VergunningKenners heel erg aangenaam. Top bedrijf dat het mogelijk maakt om een vergunning te krijgen voor de bouw van een nieuw pand.